Wrentham Village Premium Outlets

Vandaag ons gemak opgestaan en naar een lokaal tentje gereden om te ontbijten (Aunt Aleda’s). Het was een goeie beslissing gisteren om door te rijden naar onze huidige plek: Foxborough, MA. Na het ontbijt rijden we naar Patriot Place. Dit ligt tegen het Patriots stadion aan en is tegelijkertijd gebouwd. Het is een complex met winkels, restaurants, een bioscoop (waren we gistsren al), bars, clubs, enz. Hartstikke leuk en erg fraai gebouwd.

We maken wat foto’s van een leeg stadion en gaan naar de Patrios Pro Shop. De Patriots winkel. Hier vergapen we ons aan alle merchandise. Natuurlijk MASSA’S t-shirts, truien, jassen, polo’s, petten, mutsen, handschoenen, enz. Maar ook dekens, glaswerk, bbq-artikelen, pooltafel (!), enz. Alles maar maar een naam en logo op kan. We weten ons in te houden, en gaan met 3 t-shirts, een hapjeschaal en de Patriots M&M’s de deur uit.

Gillette Stadium

Gillette Stadium

De volgende stop: het serieuze shop-werk bij de Wrentham Premium Outlets. We beginnen rond half 2 en worden om 21:00 de laatste winkel uitgeschopt. Tussendoor hebben we ergens 3 kwartier een hapje gegeten, maar voor de rest: winkel in, winkel uit. En het aantal tassen dst we meenemen wordt steeds groter. Maar we zijn geslaagd. Eigenlijk alles gekocht dat we minimaal wilden hebben. Er komt nog wel wat bij, vrees ik, maar dit was een goeie dag.

Om 21:00 was er echter een interessantere uitdaging: de sneeuw. Om 14:00 begon het voorzichtig te sneeuwen, maar inmiddels is het een fullblown sneeuwstorm en er ligt al zeker zo’n 20cm sneeuw. Dat is ook het moment waarop we er achter komen dat er GEEN ijskrabber of iets dergelijks in de auto is… Dus dat is met de handjes de sneeuw wegvegen. O ja, winterbanden? Nee dus… Maar goed, we besluiten weer terug te rijden naar Patriot Place om daar in een gaaf restaurant te gaan eten (CBS Scene). Het is maar ong. 8km, maar het is glibberen en glijen. Gelukkig zijn er maar weinig andere auto’s op de weg (misschien zijn wij wel niet zo slim), dus het gaat goed. Onderweg nog een ijskrabber/sneeuwschuiver gekocht. Eenmaal aangekomen blijkt dat de keuken dicht is. Shit, da’s balen. We gaan snel naar een andere tent, voordat we niets meer te eten krijgen.

Het valt ons wel op dat er enorm veel sneeuwschuivers bezig zijn. Ook de kleine wegen worden onderhouden. Maar er valt bijna niet tegenaan te schuiven. We komen gelukkig weer veilig in het hotel en zijn benieuwd wanneer de sneeuw stopt en hoeveel er morgen ligt. We’ll see….